ما رأيك بالمظهر الجديد لمدونة: اطبخ إيه؟

بانيه صدور الفراخ

بانيه صدور الفراخ

المقادير للتتبيلة
صدور فراخ مخلية
بصلة طماطم ملح وفلفل اسمر ليمونة

مقادير القلى
بيضة
حوالى 5 ملاعق كبيرة لبن سائل
بقسماط
و4 ملاعق دقيق
زيت للقلى
الطريقة
نفرم البصلة مع ثمرة الطماطم ونضيف اليها الملح والفلفل والليمونة المعصورة
نتبل صدور الفراخ جيدا بالخلطة ونضعها فى الثلاجة 3 ساعات وكلما زادت المدة بقيت افضل
نضرب البيضة مع اللبن ونضع الفراخ فى الدقيق ثم البيض واللبن ثم البقسماط ويكون الزيت ساخن ونضع فيه صدور الفراخ حتى تحمر ونطلعها تتصفى من الزيت
وفى طبق التقديم نقدمها مع مكرونة وبطاطس محمرة وشوية سلطة

                       وبألف هنا ويارب تعجبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق